Komarnici

Komarnici su efikasno i jednostavno rešenje za zaštitu od insekata, dok istovremeno omogućavaju ulaz i protok svežeg vazduha. Pogodni su kako za stambene objekte tako i za javne prostore, a pre svega gde se priprema i uslužuje hrana i piće. Vema su jednostavni za montažu i održavanje. Mogu da se montiraju zasebno ili u sklopu sa roletnom.
U ponudi su tri vrste komarnika: rolo, plise i fiksni komarnici.

Rolo komarnik se najčešće koristi na prozorima. Veoma jednostavno se rukuje povlačenjem mrežice i fiksiranjem u donjem delu.

Plise komarnik se najčešće koristi za balkonska vrata i ulazna vrata. Zauzima malo prostora u odnosu na američki komarnik (spoljni luk ostaje slobodan). Rukovanje je jednostavno povlačenjem mrežice u stranu. Mrežica je u harmonika obliku i jača i trajnija je od ravne mrežice.

Fiksni komarnik može biti običan ili sa magnetom (jednostavna montaža i demontaža). Koristi se najčešće za manje otvore na stambenim objektima kai i za otvore koji se ređe koriste. Tu je i američki komarnik (krilni) koji se sastoji od rama i otvarajućeg krila i koristi se za ulazna vrata i terase.